Verras je vrienden met een super orginele kippen-kaart van jijislief.nl.
Stuur er zoveel je wilt, het is gratis! Klik op een van de kaarten om deze beter te bekijken of direct aan iemand te versturen als e-card.
Powered by Jij is Lief


Kaart: "Een baby!" - Klik om te versturen! Kaart: "Tijdje geleden" - Klik om te versturen! Kaart: "Heimwee" - Klik om te versturen!
'Niet 100 procent' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Excuuskip' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Kip' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Kom je eten?' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'En toch is het zo' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Super kip' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'waar blijf je' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Ja ja jarig' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Het ei leggen' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Que pasa?' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'A nice day' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Good luck' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Loos alarm?' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Ochtend groet' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Dag liefie' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Stijve nek' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Kippenzang' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Het kan toch niet ...' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Zie je wel ...' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Ongedurig kippetje' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Niet doen' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Niet storen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Kippetje' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Moet je horen...' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Blij' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Spijtkippie' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Stress?' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Kippig?' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Kiplekker' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Wijzende kip' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Goeiemorgen!' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Kippie' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Ophokplicht' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Liefdes haantje' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Ei gezien?' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Veel plezier' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Jij bent gek?' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Niet waar toch?' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Moet je horen' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Tot snel' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Zeg het voort' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Mooi weer' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Hoi' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Apart?' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Schoonvader' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Nieuw leven' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Eitje?' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Kippetje!' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Goede Reis' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Kaart: "Ik pik het niet" - Klik om te versturen! Kaart: "Laatste roddels" - Klik om te versturen!
Lief klein vogeltje' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Goede vlucht' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Afspraak maken' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Vogeltjes' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Doorvertellen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Meemaken' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Kaart: "Hieper de piep" - Klik om te versturen! Kaart: "Bikkel" - Klik om te versturen! Kaart: "Kleine uk" - Klik om te versturen!
Kaart: "Zomaar" - Klik om te versturen! Kaart: "Nog even wachten" - Klik om te versturen! Kaart: "Soulmates" - Klik om te versturen!
Kaart: "Alles" - Klik om te versturen! Een update' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Post vakantiedip' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Alleen voor jou' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Herfstig' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Weertje' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Kaart: "Welkom kleintje" - Klik om te versturen! 'Allerbeste wensen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Zalig kerstfeest' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Fijne dagen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Gelukkig nieuwjaar' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Fijne jaarwisseling' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Wenskippetje' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Schaatskippetje' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Grand Lady' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Gelukkig nieuwjaar' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Fijne dagen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Tot volgend jaar' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Het nieuwe jaar' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Kalkoenengroet' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Fijne jaarwisseling' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Smakelijk' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Prettige Kerst' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Feest' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Hele Fijne Dagen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Prettige Feestdagen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Hele Fijne Dagen' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Paaskuikentjes' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Paaskuikens' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Fijne Paasdagen' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Paaseitje' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Knuffels' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Weer Thuis' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
'Weer Thuis' Klik en verstuur deze kaart als e-card! 'Er is er 1 jarig' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Jij leve hoog' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Hiep hiep hoera' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Hieper de hiep' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Kus van ons' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Gefeliciteerd' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Gefeliciteerd' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Fijne verjaardag' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Fijne verjaardag' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Kwijt zijn' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Thuisblijven' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Erg missen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Pauze' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Ik heb je lief' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Geen zorgen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Stilte' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Nog even' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Fijne vakantie' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Geen probleem' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Wie ben jij' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Wie ben jij' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Haast' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Kom je spelen' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Nieuw wonder' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Een beetje samen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Een rustige dag' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
verhuizen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Wij verhuizen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Genieten' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Trouwen' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Merci' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Vergadering' Klik en verstuur deze kaart als e-card!
Nieuw leven' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Wachten op' Klik en verstuur deze kaart als e-card! Kaart: "Hoofd erbij houden" - Klik om te versturen!
Kaart: "Fijne paasdagen" - Klik om te versturen!

Kippenpagina.nl ©
powered by DEONLINEZAAK.NL